INNOCENTE, Nadia
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 7.738
EU - Europa 4.491
AS - Asia 4.302
SA - Sud America 646
AF - Africa 42
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
OC - Oceania 5
Totale 17.229
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 7.626
SG - Singapore 2.692
IT - Italia 2.304
CN - Cina 749
UA - Ucraina 677
BR - Brasile 541
DE - Germania 381
HK - Hong Kong 333
FI - Finlandia 236
RU - Federazione Russa 234
VN - Vietnam 188
GB - Regno Unito 118
IE - Irlanda 109
SE - Svezia 103
FR - Francia 95
NL - Olanda 74
KR - Corea 70
CA - Canada 67
IN - India 61
TR - Turchia 58
AR - Argentina 39
BD - Bangladesh 35
PL - Polonia 32
MX - Messico 26
BE - Belgio 24
ES - Italia 23
EC - Ecuador 20
JP - Giappone 19
AT - Austria 14
ID - Indonesia 14
RO - Romania 14
ZA - Sudafrica 14
IQ - Iraq 12
AZ - Azerbaigian 10
CO - Colombia 9
PY - Paraguay 9
VE - Venezuela 9
AE - Emirati Arabi Uniti 8
IR - Iran 8
LT - Lituania 8
UY - Uruguay 8
CH - Svizzera 7
GR - Grecia 7
TG - Togo 7
CL - Cile 6
LV - Lettonia 6
MY - Malesia 6
EU - Europa 5
KZ - Kazakistan 5
MA - Marocco 5
HN - Honduras 4
HR - Croazia 4
HU - Ungheria 4
JM - Giamaica 4
PE - Perù 4
PK - Pakistan 4
TN - Tunisia 4
CZ - Repubblica Ceca 3
KG - Kirghizistan 3
NI - Nicaragua 3
OM - Oman 3
PT - Portogallo 3
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 3
TH - Thailandia 3
TW - Taiwan 3
UZ - Uzbekistan 3
AL - Albania 2
AU - Australia 2
BG - Bulgaria 2
BH - Bahrain 2
DK - Danimarca 2
DO - Repubblica Dominicana 2
DZ - Algeria 2
EG - Egitto 2
GM - Gambi 2
IL - Israele 2
KE - Kenya 2
NP - Nepal 2
NZ - Nuova Zelanda 2
PH - Filippine 2
AM - Armenia 1
AO - Angola 1
BB - Barbados 1
BN - Brunei Darussalam 1
BO - Bolivia 1
BS - Bahamas 1
CI - Costa d'Avorio 1
EE - Estonia 1
GE - Georgia 1
GT - Guatemala 1
KW - Kuwait 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LB - Libano 1
LU - Lussemburgo 1
LY - Libia 1
NC - Nuova Caledonia 1
PA - Panama 1
SA - Arabia Saudita 1
SN - Senegal 1
SV - El Salvador 1
Totale 17.228
Città #
Woodbridge 809
Singapore 719
Ashburn 634
Fairfield 629
Chandler 575
Ann Arbor 573
Houston 506
Jacksonville 476
Beijing 408
Hong Kong 331
Dearborn 289
Wilmington 268
Seattle 259
Cambridge 201
Boardman 173
Los Angeles 133
Udine 120
Milan 117
New York 117
Princeton 116
Dublin 106
Dallas 85
Ho Chi Minh City 78
Rome 72
Hefei 70
Seoul 70
Buffalo 52
Munich 44
San Diego 44
Trieste 44
Izmir 42
São Paulo 39
Redondo Beach 35
Bari 29
Norwalk 29
Bologna 28
Warsaw 28
Hanoi 27
Naples 26
Florence 25
Ottawa 25
Des Moines 24
Ogden 23
Redmond 23
Belo Horizonte 22
Brussels 22
Kunming 22
Frankfurt am Main 21
Santa Clara 21
Denver 19
Falls Church 19
Montreal 19
Tokyo 19
Chennai 18
Verona 18
Düsseldorf 17
Turin 17
Nanjing 16
Brescia 15
Rio de Janeiro 15
Boston 14
Venice 14
Guangzhou 13
Helsinki 13
London 13
Orem 13
Stockholm 13
Brasília 12
Messina 12
Padova 12
Phoenix 12
San Francisco 12
Brooklyn 11
Poplar 11
Catania 10
Genoa 10
Modena 10
Palermo 10
Saronno 10
Scafati 10
Torino 10
Toronto 10
Venezia 10
Baku 9
Da Nang 9
Juiz de Fora 9
Mexico City 9
Reggio Emilia 9
Vicenza 9
Vienna 9
Ankara 8
Atlanta 8
Biên Hòa 8
Chicago 8
Dhaka 8
Dong Ket 8
Goiânia 8
Jinan 8
Lauterbourg 8
Montevideo 8
Totale 9.229
Nome #
Yogurt prodotto con ceppo autoctono di Lactobacillus rhamnosus isolato da lattoinnesto naturale. 1.689
Effect of High Pressure Homogenization on Droplet Size Distribution and Rheological Properties of Ice Cream Mixes 304
HPLC profile and dynamic surface properties of the proteose-peptone fraction from bovine milk and from whey protein concentrate 283
Dynamic surface properties of the proteose-peptone fraction of bovine milk 277
The late blowing in cheese: a new molecular approach based on PCR and DGGE to study the microbial ecology of the alteration process 269
Typical aromatic profiles of few niche cheeses 259
Profilo sensoriale del formaggio Montasio a diversi tempi di stagionatura 248
Langmuir film balance study of the surface properties of a soluble fraction of milk fat-globule membrane 238
La cucina friulana dopo l'unità d'Italia 225
Atmospheric pressure cold plasma (ACP) treatment of whey protein isolate model solution 216
Viability of probiotic Lactobacillus rhamnosus in structured emulsions containing saturated monoglycerides 196
Influenza della frazione dei proteoso peptoni sulla formazione della schiuma del latte 189
Inactivation of Foodborne Bacteria Biofilms by Aqueous and Gaseous Ozone 189
Dynamic high pressure induced gelation in milk protein model systems 185
Identification of milk origin and process-induced changes in milk by stable isotope ratio mass spectrometry 183
Effects of ozone processing on chemical, structural and functional properties of whey protein isolate 179
Characterization of a traditional semi-hard italian cheese produced by soaking in wine 178
Use of ozone in production chain of high moisture Mozzarella cheese 173
Composition and nutritional value of donkey milk 171
Proteose-peptone whey fraction as emulsifier in ice-cream preparation 170
Feasibility of the SPME method for the determination of the aroma retention capacity of proteose peptone milk protein fraction at different pH values 169
Metagenomic profiles of different types of Italian high-moisture Mozzarella cheese 168
Fatty acid profile of cheese produced with milk from cows grazing on mountain pastures 165
Automatic milking system in the Protected Designation of Origin Montasio cheese production chain: Effects on milk and cheese quality 164
Effect of high-pressure homogenisation on the retention of selected aroma compounds in model dairy emulsions 162
Correlation Among instrumental texture, chemical composition and presence of characteristic holes in a semi-hard italian cheese 162
Occurrence of D-amino acids in a typical semi-hard cheese 160
A rapid method for the quantitative determination of short chain free volatile fatty acids from cheese 160
Identification of the Enterobacteriaceae in Montasio cheese and assessment of their amino acid decarboxylase activity. 160
Texture profiles of Montasio cheese 159
Formation of biogenic amines in a typical semihard Italian cheese 157
Isolamento da colture autoctone, caratterizzazione ed utilizzo di Lactobacillus rhamnosus nella produzione di yogurt 156
Presence of biogenic amines in a traditional salted Italian cheese 154
Cheese fortification using saturated monoglyceride self-assembly structures as carrier of omega-3 fatty acids 154
Characterisation by SPME-GC of the volatile profile of PDO Montasio cheese during ripening 153
Potential application of monoglyceride structured emulsions as delivery systems of probiotic bacteria in reduced saturated fat ice cream 150
Effect of pulsed light on total microbial count and alkaline phosphatase activity of raw milk 149
Free amino acids and water-soluble nitrogen as a ripening indices in Montasio cheese 148
Effect of ripening temperature on the maturation of Montasio cheese 146
Efficacy of ozonation on microbial counts in used brines for cheesemaking 145
Effects of high pressure homogenisation of ice cream mix on the physical and structural properties of ice cream 144
Diversity within Italian Cheesemaking Brine-Associated Bacterial Communities Evidenced by Massive Parallel 16S rRNA Gene Tag Sequencing 144
Antimicrobial effect of oxidative technologies in food processing: an overview 144
Emulsifying properties of the total fraction and the hydrophobic fraction of bovine milk proteose-peptones 140
Determination of biogenic amines in cheese using HPLC technique and direct derivatization of acid extract 139
Characterisation of “Pecorino D’Abruzzo” ripened under bran 137
Improvement of emulsion characteristics in low fat butter 136
Aroma retention capacity of different whey protein concentrates 134
Rheological properties of model dairy emulsions as affected by high pressure omogenization 132
Il Ruolo della “salmuerie” nella maturazione del formaggio Asino 131
The presence of biogenic amines in cheese 131
Effect of atmospheric pressure cold plasma (ACP) on activity and structure of alkaline phosphatase 130
Effect of indigenous Lactobacillus rhamnosus isolated from bovine milk on microbiological characteristics and aromatic profile of traditional yogurt 127
Biogenic amines in parmigiano reggiano cheese [Presenza di amine biogene nel formaggio parmigiano reggiano] 124
Effetto di colture autoctone di Staphylococcaceae coagulasi-negative sulle caratteristiche chimico-fisiche e microbiologiche di formaggi tipo Latteria 123
Ricerca della presenza di amine biogene nel Parmigiano Reggiano 122
Monitoring dry-curing of S. Daniele ham by magnetic resonance imaging 122
Composition and nutritional value of donkey milk 122
Effect of high pressure homogenization on structure in model dairy emulsion systems 120
Recovery of brines from cheesemaking using High-Pressure Homogenization treatments 118
Potenzialità dei trattamenti con ozono nella produzione di mozzarella 115
Rheological properties of milk protein solutions after thermal treatment and high pressure homogenization 112
Design of emulsion-based delivery systems for probiotic bacteria 110
Aspects of Milk and Milk Foams on Dairy Based Espresso Drinks 108
Gamma-aminobutyric acid as an indicator of fermentative processes responsible for the formation of holes typical in Montasio cheese 107
Applicazione dell’analisi sensoriale descrittiva nella valutazione dell’effetto di alcune varianti tecnologiche sulle caratteristiche del formaggio Montasio 105
Applicazione della tomografia a risonanza magnetica nello studio dei processi di maturazione del prosciutto di San Daniele 105
Effect of a post-processing phase on the volatile flavour compounds of Asino cheese 105
Impiego della caseina ottenuta per ultrafiltrazione come ingrediente funzionale nella preparazione del gelato artigianale 102
Qualità e tutela dei prodotti caseari della Carnia e della Val Canale Canal del Ferro: il progetto "in mont" 102
Influence of the dipping step in wine on the characteristics of a traditional italian cheese 102
Trattamenti del latte con luce pulsata: dati preliminari 102
Caratterizzazione chimica del formaggio prodotto in malghe del Friuli Venezia Giulia 101
Attualita' dei prodotti agroalimentari tradizionali 100
Progress in milk fat globule membrane research: a review. 100
Effect of the formulation and structure of monoglyceride-based gels on the viability of probiotic Lactobacillus rhamnosus upon in vitro digestion 100
Nuovo Cibario del Friuli Venezia Giulia: atlante dei prodotti della tradizione 99
I componenti del latte nei prodotti della tradizione ed in formulazioni alimentari di nuova concezione 98
Le proprietà funzionali delle proteine del latte e loro prospettive di impiego 97
Saggi preliminari di valutazione di sistemi alternativi per il controllo dello sviluppo di muffe superficiali nel formaggio Provolone Valpadana 94
Influenza di alcuni fattori tecnologici sulle caratteristiche dei formaggi del Friuli 92
Utilizzo del lattoinnesto naturale nella produzione del formaggio Montasio 92
Prevalence of aminoacid-decarboxylative flora in a traditional Italian cheese 92
Presenza di amine biogene nel formaggio prodotto in malga 90
Digestive protection of probiotic Lacticaseibacillus rhamnosus in Ricotta cheese by monoglyceride structured emulsions 90
Lacticaseibacillus casei as Anti-blowing Agents: Impact on the Evolution of Ripening and Sensory Profile of Montasio Cheese 89
Influenza del trattamento di superficie sul procedere dei processi della maturazione e su alcune caratteristiche reologiche del formaggio Provolone 89
Effetto di un sistema automatico di mungitura su alcune caratteristiche del latte e sulla tipicita’ del formaggio Montasio 89
Formaggi semiduri 88
L’analisi sensoriale come parametro di qualità nelle produzioni casearie DOP 87
Profilo aromatico dello yogurt prodotto con colture autoctone di Lactobacillus Rhamnosus 87
Utilizzo delle proteine del siero come emulsionanti in burro leggero 86
Effect of different biopolymer-based structured systems on the survival of probiotic strains during storage and in vitro digestion 85
Impiego di basse temperature per il controllo del gonfiore tardivo nel formaggio Montasio 84
Problematiche relative alla concentrazione per osmosi inversa di sieri di differente provenienza 84
Retention of aroma compounds by whey proteins in a model yogurt system 83
Integrated approach to explore the microbial biodiversity of natural milk cultures for Montasio cheese production 81
Latte 80
Application of pre-adaptation strategies to improve the growth of probiotic lactobacilli under food-relevant stressful conditions 78
Profilo aromatico dello yogurt prodotto con colture autoctone di Lactobacillus rhamnosus 78
Totale 15.370
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.013 0 0 0 0 0 203 68 169 241 83 168 81
2021/20221.116 46 121 46 83 37 47 51 68 41 163 263 150
2022/20231.387 134 134 21 177 139 283 19 107 190 51 70 62
2023/2024850 76 50 44 40 55 126 42 82 62 66 78 129
2024/20254.239 123 233 136 155 216 159 226 171 323 214 1.163 1.120
2025/20263.018 541 523 420 586 890 58 0 0 0 0 0 0
Totale 17.558