BUIATTI, Stefano
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.340
EU - Europa 3.638
AS - Asia 523
SA - Sud America 14
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 12
OC - Oceania 7
AF - Africa 6
Totale 9.540
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.260
IT - Italia 1.760
UA - Ucraina 775
DE - Germania 379
CN - Cina 323
FI - Finlandia 247
IE - Irlanda 118
CA - Canada 69
FR - Francia 68
TR - Turchia 60
GB - Regno Unito 54
IN - India 53
SE - Svezia 53
SG - Singapore 43
CZ - Repubblica Ceca 34
IR - Iran 29
BE - Belgio 24
PL - Polonia 18
RU - Federazione Russa 18
NL - Olanda 17
CH - Svizzera 16
EU - Europa 12
HU - Ungheria 12
MX - Messico 11
RO - Romania 11
AR - Argentina 9
ES - Italia 7
AU - Australia 6
GR - Grecia 6
AT - Austria 5
TW - Taiwan 5
HR - Croazia 4
JP - Giappone 4
TG - Togo 4
KR - Corea 3
PT - Portogallo 3
CL - Cile 2
EC - Ecuador 2
HK - Hong Kong 2
LU - Lussemburgo 2
MD - Moldavia 2
AL - Albania 1
BR - Brasile 1
LT - Lituania 1
MK - Macedonia 1
NA - Namibia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PH - Filippine 1
SI - Slovenia 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TN - Tunisia 1
Totale 9.540
Città #
Ann Arbor 600
Jacksonville 564
Woodbridge 556
Houston 427
Chandler 416
Fairfield 323
Dearborn 316
Wilmington 191
Beijing 157
Udine 154
Ashburn 147
Princeton 125
Dublin 116
Seattle 108
Cambridge 96
Rome 68
Padova 60
New York 58
Izmir 55
Milan 54
Ottawa 53
San Diego 41
Singapore 39
Palermo 37
Bologna 35
Norwalk 32
Bari 31
Nanjing 25
Ogden 25
Leawood 24
Hefei 22
Kunming 21
Boardman 18
Trieste 18
Des Moines 17
Redwood City 17
San Mateo 17
Torino 16
Jinan 15
Munich 15
Turin 15
Venezia 15
Dallas 14
Perugia 14
Toronto 13
Verona 13
Ardabil 12
Brussels 12
Florence 12
Monmouth Junction 12
Napoli 12
Vicenza 12
Zhengzhou 11
Guangzhou 10
Montebelluna 10
Castelnuovo Della Daunia 9
Malo 9
Nanchang 9
Ponte Nelle Alpi 9
Scafati 9
Brno 8
Andover 7
Arezzo 7
Baarlo 7
Polska 7
Raalte 7
Reggio Nell'emilia 7
Zanjan 7
Bolzano 6
Chieti 6
Falls Church 6
Naples 6
Pordenone 6
Pozzuoli 6
Tricesimo 6
Wuhan 6
Augusta 5
Ciudad Juárez 5
Codroipo 5
Los Angeles 5
Moncalieri 5
Mumbai 5
Ravenna 5
Rende 5
Siena 5
Vibo Valentia 5
Athens 4
Breda di Piave 4
Brescia 4
Buenos Aires 4
Cagliari 4
Carlazzo 4
Cesena 4
Chongqing 4
Costabissara 4
Crotone 4
Leányfalu 4
Lomé 4
New Port Richey 4
Parma 4
Totale 5.552
Nome #
Manuale di rintracciabilità per il settore di produzione della birra (microbirrerie e brew pubs) 512
Valutazioni tecnico-economiche per la realizzazione di una micromalteria per la trasformazione di cereali destinati alla produzione di birra artigianale e altri alimenti 325
IL CONTROLLO QUALITA' DELL'ORZO E DEL MALTO 217
Valutazione di un nuovo metodo colorimetrico per la determinazione delle catechine nei mosti e nei vini 199
Evaluation of a new colourimetric method for the determination of catechins in musts and wines 173
Bacterial biofilm as a possible source of contamination in the microbrewery environment 164
Identificazione mediante PCR-DGGE dei batteri lattici alteranti la birra artigianale 160
[Corrigendum to] " Influence of malt browning degree on lipoxygenase activity" 140
Alcohol reduces mmp-2 in humans and isolated smooth muscle cells 132
Monitoring of some selected heavy metals throughout the brewing process of craft beers by inductively coupled plasma mass spectrometry 129
Birra, orzo, malto e luppolo 125
Craft beer microflora identification before and after a cleaning process 121
Wine packaging for market in containers other than glass 117
Determinazione quantitativa GC/MS di alcune aldeidi lineari a,ß-insature responsabili dell’invecchiamento organolettico della birra industriale, mediante l’impiego della SPME “on-fiber derivatization”. 8° CISETA (Congresso Italiano di Scienza e Tecnologia degli Alimenti), 7-8 maggio 2007, Milano 117
Food and tourism: the role of "Slow Food" association 116
null 114
RECENT ADVANCES IN THE PROCESS OF FLOTATION APPLIED TO THE CLARIFICATION OF GRAPE MUSTS 113
RAPID ANALYSIS OF FREE MEDIUM-CHAIN FATTY ACIDS AND RELATED ETHYL ESTERS IN BEER USING SPE AND HRGC 111
Impact of cleaning procedures on water consumption in microbreweries 106
Beer Composition: an Overview 104
Determination of biogenic amines in alcoholic and non alcoholic beers by HPLC 103
Microbiological Analyses of dry and slurry yeasts for brewing 101
Technological innovation and improved beer quality 98
Evaluation of flavour extraction methods for malt, hop and beer flavours 92
Beer as a source of antioxidants: changes in human blood antioxidant parameters after moderate consumption of craft beer 91
Il fenomeno della birra artigianale in Friuli Venezia Giulia 87
Beta-Glucans Deposition in Malting Barley As Affected by Nitrogen Supply 85
QUALITATIVE CHARACTERISTICS OF ITALIAN BEERS 84
A rapid method for the analysis of free fatty acids (C6-C12) and relative ethilic esters in beer using SPE technique combined with HRGC 84
BIRRA 84
Evaluation of beer flavor compounds by liquid-liquid extraction and GC/MS analysis 81
Protein fractions in two-row barleys as malt quality index. 80
A comparison of two different probabilistic approaches to assess the uncertainty distribution of beta-glucan levels in barley grain 79
Quality assessment of Cascade Hop (Humulus lupulus L.) grown in Sardinia 79
EVALUATION OF THE INFLUENCE OF STEEPING CONDITIONS ON THE ANTIOXIDANT ACTIVITY FROM BARLEY TO MALT 78
Caractérisation du Picolit. Corrélations entre les variables sensorielles et les variables analytiques 78
Amino acids in beer 78
Non Lager beer 77
Evaluation of the influence of steeping conditions on the antioxidant activity from barley to malt 77
Prove di stabilizzazione tartarica di succhi d’uva mediante ultrafiltrazione 76
Il ruolo dei microrganismi nella produzione dei vini destinati all'invecchiamento 76
Hop cultivation trials in some Italian regions: alfa- and beta-acid content of hop cones 76
Potential effect of “chit” malt on beer foam stability 75
Studio delle applicazioni della flottazione nella chiarifica e nella stabilizzazione dei mosti d'uva e dei vini. Nota I: effetti sulla composizione dei mosti e dei vini 74
Influence of malt browning degree on lipoxygenase activity 74
Contribution of free phenolic acids and flavonols to antioxidant activity in malting process of barley 73
I processi ossidativi e l’attivita’ antiossidante nella filiera del malto e della birra 73
Gluten in beers: improvement of prolamins extraction in immunochemical analysis 72
L'ORZO E LE DIVERSE UTILIZZAZIONI PER L'ALIMENTAZIONE UMANA 72
La chiarificazione dei mosti per flottazione 71
Study on periodical harvesting of grapes. Note I: composition of juice 70
The chemical nature of flavour in beer 70
Evoluzione delle tecniche di analisi sensoriale dei vini 68
Il mercato della birra artigianale in Friuli Venezia Giulia 68
Evaluation of different extraction analytical techniques for characterization of flavour profile of wheat beer 66
PROBLEMATICHE legate alla DETERMINAZIONE del GLUTINE in prodotti derivati dai cereali 66
Beer bioflavouring by refermentation: a sensorial comparison between bottle conditioned and industrial beers. 65
Study on periodical harvesting of grapes. Note II: composition of low alcoholic beverages and wines 64
Contribution of free phenolic acids and flavanols to antioxidant activity in malting process of barley 64
Shelf-life of beer: alpha and alpha, beta-unsaturated aldehydes determination by SPME on-fiber derivatization and GC/MS in pasteurized and bottled conditioned beers 64
Sistema di autocontrollo (HACCP) nella filiera di produzione della birra 64
Analyse sensorielle des boissons fermentees comme indice de qualitè: proposition de verification de la credibilitè du control des erreurs 63
Determinazione degli aminoacidi nel mosto d’uva mediante GLC capillare 63
Analisi del glutine nella birra 63
Evaluation of chemical physical stability of craft beers through unconventional methods 63
Premiers resultats de l'application de la Flotttaion dans la clarification del mouts de raisin 62
Relationships Between ß-glucans and Protein in Malting Barley at Increasing Nitrogen Fertilisation Levels. 62
BIRRA 61
L'acido acetico nei mosti e nei vini 59
RECHERCHE SUR UNE MÉTHODE SEMI-AUTOMATIQUE POUR L’ANALYSE DE L’ANHYDRIDE SULFUREUX DANS LES VINS 59
COMPARISON AMONG DIFFERENT HOP VARIETIES: INVESTIGATION ON THEIR ANTIOXIDANT ACTIVITY 59
HUMULUS LUPULUS: IL LUPPOLO 59
BIRRA 58
PCR-TGGE and RAPD-PCR techniques to analyse Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces carlsbergensis isolated from Craft beers 57
Flotation applied to winemaking: a new process in must cleaning technology 56
The use of neocuproine for the colourimetric determination of copper in wine 56
Studio delle cause di incremento dell’acidità volatile in vini rossi friulani 55
Caratteri qualitativi di mele coltivate nelle zone pedemontane del Friuli Venezia Giulia e loro attitudini alla trasformazione 55
Relazioni tra Beta-glucani e Proteine in Orzi da Malto a Diverso Apporto Azotato 55
La birra 54
EVOLUTION OF CHEMICAL AND SENSORY BITTERNESS DURING AGEING OF TOP FERMENTED AND BOTTLE CONDITIONED BEER 52
Can be Buckwheat a source of antioxidant activity incraft beers? 52
Lager Beer 52
Trattamento di succhi d'uva su membrane ultrafiltranti 51
Microbial biofilms in artisanal microbreweries 50
Sensory comparison of the same lager beer stabilized through two different techniques: Pasteurization and bottle conditioning 49
Determinazione automatica degli zuccheri riduttori nei mosti e nei vini con elettrodo Pt/redox 49
Analisi sensoriale delle bevande fermentate come indice di qualita': proposte di verifica dell'attendibilita' e di controllo degli errori 49
Studio di nuove metodologie per una valutazione economica delle caratteristiche qualitative delle uve 48
Influence of steeping conditions on the antioxidant activity of barley when transformed to malt 48
Hops "made in Italy": do Italians do it bitter? 48
Gli effetti della microfiltrazione tangenziale sulla stabilita' dei vini 47
Prove di vendemmia scalare: primi risultati 47
Prime osservazioni sulle cause di imbrunimento dei mosti concentrati rettificati 47
Tecniche per ridurre i fattori antinutrizionali dei vini (seconda parte) 46
Prime esperienze di applicazione della flottazione nei processi di chiarifica ed illimpidimento dei mosti d'uva 46
Identificazione mediante PCR-DGGE dei batteri lattici alteranti la birra artigianale Industria delle bevande, 34, 207-224, 2005, 46
QUANTIFICATION OF UNCERTAINTY USING BAYESIAN AND BOOTSTRAP MODELS TO SIMULATE THE IMPACT OF NITROGEN FERTILISATION ON BETA-GLUCAN LEVELS IN BARLEY 46
La conservabilità del vino in contenitori alternativi al vetro 45
Caratterizzazione di alcuni vini dolci friulani. l'analisi esplorativa multidimensionale in funzione del contenuto in costituenti inorganici 44
Totale 8.533
Categoria #
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Totale 28.886


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20202.076 69 94 49 217 118 400 223 269 99 266 81 191
2020/20211.512 38 150 61 174 36 183 60 184 268 59 248 51
2021/20221.076 21 179 26 86 42 26 34 59 19 146 271 167
2022/20231.006 137 103 28 122 90 251 3 43 122 25 37 45
2023/2024669 61 48 16 79 83 99 24 41 51 41 49 77
2024/202516 16 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 9.652