BUIATTI, Stefano
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.516
EU - Europa 3.737
AS - Asia 775
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 15
SA - Sud America 14
AF - Africa 8
OC - Oceania 8
Totale 10.073
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.436
IT - Italia 1.830
UA - Ucraina 775
DE - Germania 379
CN - Cina 326
SG - Singapore 288
FI - Finlandia 248
IE - Irlanda 118
FR - Francia 72
CA - Canada 69
TR - Turchia 60
GB - Regno Unito 58
SE - Svezia 57
IN - India 53
CZ - Repubblica Ceca 35
IR - Iran 32
BE - Belgio 24
NL - Olanda 21
PL - Polonia 18
RU - Federazione Russa 18
CH - Svizzera 16
HU - Ungheria 15
EU - Europa 12
ES - Italia 11
MX - Messico 11
RO - Romania 11
AR - Argentina 9
GR - Grecia 8
AU - Australia 7
AT - Austria 6
TW - Taiwan 5
HR - Croazia 4
JP - Giappone 4
TG - Togo 4
KR - Corea 3
PT - Portogallo 3
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 3
CL - Cile 2
EC - Ecuador 2
HK - Hong Kong 2
LU - Lussemburgo 2
MD - Moldavia 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
AL - Albania 1
BR - Brasile 1
CD - Congo 1
LT - Lituania 1
MA - Marocco 1
MK - Macedonia 1
NA - Namibia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PH - Filippine 1
SI - Slovenia 1
TN - Tunisia 1
VN - Vietnam 1
Totale 10.073
Città #
Ann Arbor 600
Jacksonville 564
Woodbridge 556
Houston 427
Chandler 416
Fairfield 323
Dearborn 316
Singapore 242
Wilmington 191
Udine 162
Beijing 157
Boardman 150
Ashburn 148
Princeton 125
Dublin 116
Seattle 108
Cambridge 96
Rome 76
Milan 60
Padova 60
New York 58
Izmir 55
Ottawa 53
San Diego 41
Palermo 37
Bologna 35
Bari 32
Norwalk 32
Nanjing 25
Ogden 25
Leawood 24
Hefei 22
Kunming 21
Turin 19
Trieste 18
Des Moines 17
Redwood City 17
San Mateo 17
Dallas 16
Torino 16
Florence 15
Jinan 15
Munich 15
Venezia 15
Perugia 14
Vicenza 14
Toronto 13
Verona 13
Ardabil 12
Brussels 12
Guangzhou 12
Monmouth Junction 12
Napoli 12
Zhengzhou 11
Montebelluna 10
Castelnuovo Della Daunia 9
Malo 9
Nanchang 9
Ponte Nelle Alpi 9
Santa Clara 9
Scafati 9
Brno 8
Los Angeles 8
Andover 7
Arezzo 7
Baarlo 7
Polska 7
Pordenone 7
Raalte 7
Reggio Nell'emilia 7
Siena 7
Zanjan 7
Bolzano 6
Chieti 6
Falls Church 6
Naples 6
Pozzuoli 6
Tricesimo 6
Wuhan 6
Augusta 5
Ciudad Juárez 5
Codroipo 5
Moncalieri 5
Mumbai 5
Parma 5
Ravenna 5
Rende 5
Vibo Valentia 5
Athens 4
Breda di Piave 4
Brescia 4
Buenos Aires 4
Cagliari 4
Carlazzo 4
Cesena 4
Chongqing 4
Costabissara 4
Crotone 4
Leányfalu 4
Lomé 4
Totale 5.936
Nome #
Manuale di rintracciabilità per il settore di produzione della birra (microbirrerie e brew pubs) 532
Valutazioni tecnico-economiche per la realizzazione di una micromalteria per la trasformazione di cereali destinati alla produzione di birra artigianale e altri alimenti 326
IL CONTROLLO QUALITA' DELL'ORZO E DEL MALTO 221
Valutazione di un nuovo metodo colorimetrico per la determinazione delle catechine nei mosti e nei vini 202
Evaluation of a new colourimetric method for the determination of catechins in musts and wines 193
Bacterial biofilm as a possible source of contamination in the microbrewery environment 168
Identificazione mediante PCR-DGGE dei batteri lattici alteranti la birra artigianale 165
[Corrigendum to] " Influence of malt browning degree on lipoxygenase activity" 146
Alcohol reduces mmp-2 in humans and isolated smooth muscle cells 138
Birra, orzo, malto e luppolo 133
Monitoring of some selected heavy metals throughout the brewing process of craft beers by inductively coupled plasma mass spectrometry 133
Determinazione quantitativa GC/MS di alcune aldeidi lineari a,ß-insature responsabili dell’invecchiamento organolettico della birra industriale, mediante l’impiego della SPME “on-fiber derivatization”. 8° CISETA (Congresso Italiano di Scienza e Tecnologia degli Alimenti), 7-8 maggio 2007, Milano 127
Craft beer microflora identification before and after a cleaning process 125
Technological innovation and improved beer quality 124
Wine packaging for market in containers other than glass 119
Food and tourism: the role of "Slow Food" association 118
RECENT ADVANCES IN THE PROCESS OF FLOTATION APPLIED TO THE CLARIFICATION OF GRAPE MUSTS 116
Impact of cleaning procedures on water consumption in microbreweries 114
null 114
RAPID ANALYSIS OF FREE MEDIUM-CHAIN FATTY ACIDS AND RELATED ETHYL ESTERS IN BEER USING SPE AND HRGC 114
Beer Composition: an Overview 109
Determination of biogenic amines in alcoholic and non alcoholic beers by HPLC 107
Microbiological Analyses of dry and slurry yeasts for brewing 103
Beer as a source of antioxidants: changes in human blood antioxidant parameters after moderate consumption of craft beer 95
Evaluation of flavour extraction methods for malt, hop and beer flavours 94
Beta-Glucans Deposition in Malting Barley As Affected by Nitrogen Supply 90
BIRRA 89
Il fenomeno della birra artigianale in Friuli Venezia Giulia 89
A rapid method for the analysis of free fatty acids (C6-C12) and relative ethilic esters in beer using SPE technique combined with HRGC 88
QUALITATIVE CHARACTERISTICS OF ITALIAN BEERS 87
Protein fractions in two-row barleys as malt quality index. 85
Caractérisation du Picolit. Corrélations entre les variables sensorielles et les variables analytiques 85
Evaluation of beer flavor compounds by liquid-liquid extraction and GC/MS analysis 84
Amino acids in beer 83
Quality assessment of Cascade Hop (Humulus lupulus L.) grown in Sardinia 83
EVALUATION OF THE INFLUENCE OF STEEPING CONDITIONS ON THE ANTIOXIDANT ACTIVITY FROM BARLEY TO MALT 82
A comparison of two different probabilistic approaches to assess the uncertainty distribution of beta-glucan levels in barley grain 82
Hop cultivation trials in some Italian regions: alfa- and beta-acid content of hop cones 81
L'ORZO E LE DIVERSE UTILIZZAZIONI PER L'ALIMENTAZIONE UMANA 81
Contribution of free phenolic acids and flavonols to antioxidant activity in malting process of barley 80
Potential effect of “chit” malt on beer foam stability 80
Prove di stabilizzazione tartarica di succhi d’uva mediante ultrafiltrazione 79
Evaluation of the influence of steeping conditions on the antioxidant activity from barley to malt 79
I processi ossidativi e l’attivita’ antiossidante nella filiera del malto e della birra 79
Il ruolo dei microrganismi nella produzione dei vini destinati all'invecchiamento 78
Non Lager beer 78
Studio delle applicazioni della flottazione nella chiarifica e nella stabilizzazione dei mosti d'uva e dei vini. Nota I: effetti sulla composizione dei mosti e dei vini 78
Gluten in beers: improvement of prolamins extraction in immunochemical analysis 77
Influence of malt browning degree on lipoxygenase activity 77
PROBLEMATICHE legate alla DETERMINAZIONE del GLUTINE in prodotti derivati dai cereali 75
Analisi del glutine nella birra 75
Study on periodical harvesting of grapes. Note I: composition of juice 74
La chiarificazione dei mosti per flottazione 74
The chemical nature of flavour in beer 73
Evoluzione delle tecniche di analisi sensoriale dei vini 71
Il mercato della birra artigianale in Friuli Venezia Giulia 71
Beer bioflavouring by refermentation: a sensorial comparison between bottle conditioned and industrial beers. 70
Sistema di autocontrollo (HACCP) nella filiera di produzione della birra 69
Evaluation of chemical physical stability of craft beers through unconventional methods 69
Contribution of free phenolic acids and flavanols to antioxidant activity in malting process of barley 68
Evaluation of different extraction analytical techniques for characterization of flavour profile of wheat beer 68
Analyse sensorielle des boissons fermentees comme indice de qualitè: proposition de verification de la credibilitè du control des erreurs 67
Study on periodical harvesting of grapes. Note II: composition of low alcoholic beverages and wines 67
Shelf-life of beer: alpha and alpha, beta-unsaturated aldehydes determination by SPME on-fiber derivatization and GC/MS in pasteurized and bottled conditioned beers 67
Determinazione degli aminoacidi nel mosto d’uva mediante GLC capillare 66
BIRRA 66
Premiers resultats de l'application de la Flotttaion dans la clarification del mouts de raisin 65
Relationships Between ß-glucans and Protein in Malting Barley at Increasing Nitrogen Fertilisation Levels. 65
L'acido acetico nei mosti e nei vini 62
RECHERCHE SUR UNE MÉTHODE SEMI-AUTOMATIQUE POUR L’ANALYSE DE L’ANHYDRIDE SULFUREUX DANS LES VINS 62
BIRRA 61
COMPARISON AMONG DIFFERENT HOP VARIETIES: INVESTIGATION ON THEIR ANTIOXIDANT ACTIVITY 61
The use of neocuproine for the colourimetric determination of copper in wine 60
HUMULUS LUPULUS: IL LUPPOLO 60
Caratteri qualitativi di mele coltivate nelle zone pedemontane del Friuli Venezia Giulia e loro attitudini alla trasformazione 59
PCR-TGGE and RAPD-PCR techniques to analyse Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces carlsbergensis isolated from Craft beers 59
Flotation applied to winemaking: a new process in must cleaning technology 58
Relazioni tra Beta-glucani e Proteine in Orzi da Malto a Diverso Apporto Azotato 58
Studio delle cause di incremento dell’acidità volatile in vini rossi friulani 57
Microbial biofilms in artisanal microbreweries 57
QUANTIFICATION OF UNCERTAINTY USING BAYESIAN AND BOOTSTRAP MODELS TO SIMULATE THE IMPACT OF NITROGEN FERTILISATION ON BETA-GLUCAN LEVELS IN BARLEY 56
La birra 55
Analisi sensoriale delle bevande fermentate come indice di qualita': proposte di verifica dell'attendibilita' e di controllo degli errori 55
EVOLUTION OF CHEMICAL AND SENSORY BITTERNESS DURING AGEING OF TOP FERMENTED AND BOTTLE CONDITIONED BEER 54
Influence of steeping conditions on the antioxidant activity of barley when transformed to malt 54
Can be Buckwheat a source of antioxidant activity incraft beers? 54
Trattamento di succhi d'uva su membrane ultrafiltranti 53
Lager Beer 53
Sensory comparison of the same lager beer stabilized through two different techniques: Pasteurization and bottle conditioning 51
Determinazione automatica degli zuccheri riduttori nei mosti e nei vini con elettrodo Pt/redox 51
Identificazione mediante PCR-DGGE dei batteri lattici alteranti la birra artigianale Industria delle bevande, 34, 207-224, 2005, 51
Hops "made in Italy": do Italians do it bitter? 51
Studio di nuove metodologie per una valutazione economica delle caratteristiche qualitative delle uve 50
Prime osservazioni sulle cause di imbrunimento dei mosti concentrati rettificati 50
Gli effetti della microfiltrazione tangenziale sulla stabilita' dei vini 49
Valutazione dei composti aromatici di birre ottenute con lieviti birrari ed enologici di alta e bassa fermentazione 49
Prove di vendemmia scalare: primi risultati 49
Tecniche per ridurre i fattori antinutrizionali dei vini (seconda parte) 48
Caratterizzazione di alcuni vini dolci friulani. l'analisi esplorativa multidimensionale in funzione del contenuto in costituenti inorganici 48
Influence of steeping conditions on the antioxidant activity of barley when transformed to malt 48
Totale 8.973
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Totale 33.119


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.647 0 0 0 0 118 400 223 269 99 266 81 191
2020/20211.512 38 150 61 174 36 183 60 184 268 59 248 51
2021/20221.076 21 179 26 86 42 26 34 59 19 146 271 167
2022/20231.006 137 103 28 122 90 251 3 43 122 25 37 45
2023/2024669 61 48 16 79 83 99 24 41 51 41 49 77
2024/2025549 66 152 120 110 101 0 0 0 0 0 0 0
Totale 10.185