BUIATTI, Stefano
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.834
EU - Europa 4.423
AS - Asia 2.218
SA - Sud America 273
AF - Africa 26
OC - Oceania 20
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 15
Totale 12.809
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.728
IT - Italia 1.962
SG - Singapore 1.046
UA - Ucraina 779
DE - Germania 515
CN - Cina 483
FI - Finlandia 343
HK - Hong Kong 334
BR - Brasile 231
RU - Federazione Russa 207
IE - Irlanda 118
FR - Francia 90
GB - Regno Unito 83
CA - Canada 80
IN - India 78
KR - Corea 77
TR - Turchia 67
SE - Svezia 63
NL - Olanda 43
CZ - Repubblica Ceca 36
IR - Iran 32
GR - Grecia 30
BE - Belgio 25
PL - Polonia 23
BD - Bangladesh 20
AR - Argentina 18
AU - Australia 18
CH - Svizzera 17
ES - Italia 17
MX - Messico 17
HU - Ungheria 15
JP - Giappone 15
VN - Vietnam 13
EU - Europa 12
PT - Portogallo 12
RO - Romania 12
AT - Austria 10
EC - Ecuador 9
IQ - Iraq 9
MA - Marocco 7
VE - Venezuela 7
AZ - Azerbaigian 6
HR - Croazia 6
PK - Pakistan 6
TW - Taiwan 6
CL - Cile 5
UZ - Uzbekistan 5
AE - Emirati Arabi Uniti 4
TG - Togo 4
ZA - Sudafrica 4
CO - Colombia 3
IL - Israele 3
LT - Lituania 3
TN - Tunisia 3
TT - Trinidad e Tobago 3
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 3
AL - Albania 2
KZ - Kazakistan 2
LK - Sri Lanka 2
LU - Lussemburgo 2
MD - Moldavia 2
NZ - Nuova Zelanda 2
PH - Filippine 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
AM - Armenia 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BB - Barbados 1
BG - Bulgaria 1
BH - Bahrain 1
CD - Congo 1
CI - Costa d'Avorio 1
CR - Costa Rica 1
CY - Cipro 1
DO - Repubblica Dominicana 1
DZ - Algeria 1
EE - Estonia 1
EG - Egitto 1
GA - Gabon 1
HN - Honduras 1
JM - Giamaica 1
KE - Kenya 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LB - Libano 1
LV - Lettonia 1
MK - Macedonia 1
NA - Namibia 1
OM - Oman 1
PA - Panama 1
SA - Arabia Saudita 1
SC - Seychelles 1
SI - Slovenia 1
TH - Thailandia 1
Totale 12.809
Città #
Ann Arbor 600
Jacksonville 564
Singapore 562
Woodbridge 556
Houston 427
Chandler 416
Hong Kong 326
Fairfield 323
Dearborn 316
Beijing 250
Ashburn 211
Wilmington 191
Udine 167
Boardman 150
Princeton 125
Dublin 116
Seattle 110
Munich 103
Cambridge 96
Rome 91
Helsinki 85
Seoul 74
Milan 70
Hefei 68
New York 67
Padova 65
Izmir 55
Ottawa 54
San Diego 41
Palermo 37
Bologna 35
Bari 32
Norwalk 32
Nanjing 25
Ogden 25
Athens 24
Leawood 24
Kunming 21
Turin 21
Trieste 20
Dallas 19
Falkenstein 19
Los Angeles 19
Des Moines 17
Redwood City 17
San Mateo 17
São Paulo 16
Torino 16
Florence 15
Jinan 15
Perugia 15
Venezia 15
Santa Clara 14
Toronto 14
Vicenza 14
Brussels 13
Verona 13
Ardabil 12
Frankfurt am Main 12
Guangzhou 12
Monmouth Junction 12
Napoli 12
Atlanta 11
Naples 11
Zhengzhou 11
Cagliari 10
Montebelluna 10
San Francisco 10
Stockholm 10
Castelnuovo Della Daunia 9
Lauterbourg 9
London 9
Malo 9
Nanchang 9
Ponte Nelle Alpi 9
Povoletto 9
Scafati 9
Turku 9
Brno 8
Dhaka 8
Düsseldorf 8
Melbourne 8
Pordenone 8
San Michele al Tagliamento 8
Tokyo 8
Venice 8
Andover 7
Arezzo 7
Austin 7
Baarlo 7
Chicago 7
Genoa 7
Polska 7
Raalte 7
Reggio Nell'emilia 7
Siena 7
Vienna 7
Zanjan 7
Augusta 6
Baku 6
Totale 7.217
Nome #
Manuale di rintracciabilità per il settore di produzione della birra (microbirrerie e brew pubs) 590
Valutazioni tecnico-economiche per la realizzazione di una micromalteria per la trasformazione di cereali destinati alla produzione di birra artigianale e altri alimenti 378
Determinazione quantitativa GC/MS di alcune aldeidi lineari a,ß-insature responsabili dell’invecchiamento organolettico della birra industriale, mediante l’impiego della SPME “on-fiber derivatization”. 8° CISETA (Congresso Italiano di Scienza e Tecnologia degli Alimenti), 7-8 maggio 2007, Milano 303
Evaluation of a new colourimetric method for the determination of catechins in musts and wines 264
IL CONTROLLO QUALITA' DELL'ORZO E DEL MALTO 249
Valutazione di un nuovo metodo colorimetrico per la determinazione delle catechine nei mosti e nei vini 216
Trattamento di succhi d'uva su membrane ultrafiltranti 190
Bacterial biofilm as a possible source of contamination in the microbrewery environment 188
Identificazione mediante PCR-DGGE dei batteri lattici alteranti la birra artigianale 185
Technological innovation and improved beer quality 173
[Corrigendum to] " Influence of malt browning degree on lipoxygenase activity" 171
Alcohol reduces mmp-2 in humans and isolated smooth muscle cells 161
Monitoring of some selected heavy metals throughout the brewing process of craft beers by inductively coupled plasma mass spectrometry 154
Birra, orzo, malto e luppolo 151
Craft beer microflora identification before and after a cleaning process 146
RECENT ADVANCES IN THE PROCESS OF FLOTATION APPLIED TO THE CLARIFICATION OF GRAPE MUSTS 136
Wine packaging for market in containers other than glass 134
Beer Composition: an Overview 133
Impact of cleaning procedures on water consumption in microbreweries 127
Food and tourism: the role of "Slow Food" association 127
RAPID ANALYSIS OF FREE MEDIUM-CHAIN FATTY ACIDS AND RELATED ETHYL ESTERS IN BEER USING SPE AND HRGC 126
Determination of biogenic amines in alcoholic and non alcoholic beers by HPLC 123
Potential effect of “chit” malt on beer foam stability 114
null 114
A rapid method for the analysis of free fatty acids (C6-C12) and relative ethilic esters in beer using SPE technique combined with HRGC 113
Beta-Glucans Deposition in Malting Barley As Affected by Nitrogen Supply 112
Beer as a source of antioxidants: changes in human blood antioxidant parameters after moderate consumption of craft beer 111
Microbiological Analyses of dry and slurry yeasts for brewing 111
Evaluation of flavour extraction methods for malt, hop and beer flavours 109
BIRRA 105
Caractérisation du Picolit. Corrélations entre les variables sensorielles et les variables analytiques 104
QUALITATIVE CHARACTERISTICS OF ITALIAN BEERS 103
A comparison of two different probabilistic approaches to assess the uncertainty distribution of beta-glucan levels in barley grain 103
Evaluation of beer flavor compounds by liquid-liquid extraction and GC/MS analysis 101
Hop cultivation trials in some Italian regions: alfa- and beta-acid content of hop cones 100
EVALUATION OF THE INFLUENCE OF STEEPING CONDITIONS ON THE ANTIOXIDANT ACTIVITY FROM BARLEY TO MALT 98
The chemical nature of flavour in beer 98
Protein fractions in two-row barleys as malt quality index. 97
Il fenomeno della birra artigianale in Friuli Venezia Giulia 97
Studio delle applicazioni della flottazione nella chiarifica e nella stabilizzazione dei mosti d'uva e dei vini. Nota I: effetti sulla composizione dei mosti e dei vini 96
Amino acids in beer 96
L'ORZO E LE DIVERSE UTILIZZAZIONI PER L'ALIMENTAZIONE UMANA 95
Quality assessment of Cascade Hop (Humulus lupulus L.) grown in Sardinia 95
Evaluation of different extraction analytical techniques for characterization of flavour profile of wheat beer 94
PROBLEMATICHE legate alla DETERMINAZIONE del GLUTINE in prodotti derivati dai cereali 94
Analisi del glutine nella birra 94
Gluten in beers: improvement of prolamins extraction in immunochemical analysis 94
I processi ossidativi e l’attivita’ antiossidante nella filiera del malto e della birra 94
Caratteri qualitativi di mele coltivate nelle zone pedemontane del Friuli Venezia Giulia e loro attitudini alla trasformazione 93
Study on periodical harvesting of grapes. Note I: composition of juice 92
Prove di stabilizzazione tartarica di succhi d’uva mediante ultrafiltrazione 92
Il ruolo dei microrganismi nella produzione dei vini destinati all'invecchiamento 92
Evaluation of the influence of steeping conditions on the antioxidant activity from barley to malt 92
La chiarificazione dei mosti per flottazione 91
Beer bioflavouring by refermentation: a sensorial comparison between bottle conditioned and industrial beers. 91
Contribution of free phenolic acids and flavonols to antioxidant activity in malting process of barley 91
Non Lager beer 90
Influence of malt browning degree on lipoxygenase activity 90
Dip Hopping Technique and Yeast Biotransformations in Craft Beer Productions 89
Il mercato della birra artigianale in Friuli Venezia Giulia 89
Evoluzione delle tecniche di analisi sensoriale dei vini 87
Determinazione degli aminoacidi nel mosto d’uva mediante GLC capillare 86
Analyse sensorielle des boissons fermentees comme indice de qualitè: proposition de verification de la credibilitè du control des erreurs 85
Study on periodical harvesting of grapes. Note II: composition of low alcoholic beverages and wines 85
HUMULUS LUPULUS: IL LUPPOLO 85
Premiers resultats de l'application de la Flotttaion dans la clarification del mouts de raisin 83
RECHERCHE SUR UNE MÉTHODE SEMI-AUTOMATIQUE POUR L’ANALYSE DE L’ANHYDRIDE SULFUREUX DANS LES VINS 83
The use of neocuproine for the colourimetric determination of copper in wine 83
COMPARISON AMONG DIFFERENT HOP VARIETIES: INVESTIGATION ON THEIR ANTIOXIDANT ACTIVITY 83
Microbial biofilms in artisanal microbreweries 82
Sistema di autocontrollo (HACCP) nella filiera di produzione della birra 81
L'acido acetico nei mosti e nei vini 80
La birra 80
Contribution of free phenolic acids and flavanols to antioxidant activity in malting process of barley 80
Il flavour della birra 80
Evaluation of chemical physical stability of craft beers through unconventional methods 80
Shelf-life of beer: alpha and alpha, beta-unsaturated aldehydes determination by SPME on-fiber derivatization and GC/MS in pasteurized and bottled conditioned beers 79
Influence of steeping conditions on the antioxidant activity of barley when transformed to malt 78
Valutazione dei composti aromatici di birre ottenute con lieviti birrari ed enologici di alta e bassa fermentazione 78
BIRRA 77
Flotation applied to winemaking: a new process in must cleaning technology 76
BIRRA 76
Relationships Between ß-glucans and Protein in Malting Barley at Increasing Nitrogen Fertilisation Levels. 76
Studio delle cause di incremento dell’acidità volatile in vini rossi friulani 75
Sensory comparison of the same lager beer stabilized through two different techniques: Pasteurization and bottle conditioning 75
EVOLUTION OF CHEMICAL AND SENSORY BITTERNESS DURING AGEING OF TOP FERMENTED AND BOTTLE CONDITIONED BEER 73
Analisi sensoriale delle bevande fermentate come indice di qualita': proposte di verifica dell'attendibilita' e di controllo degli errori 72
Relazioni tra Beta-glucani e Proteine in Orzi da Malto a Diverso Apporto Azotato 72
PCR-TGGE and RAPD-PCR techniques to analyse Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces carlsbergensis isolated from Craft beers 72
Gli effetti della microfiltrazione tangenziale sulla stabilita' dei vini 69
Influence of steeping conditions on the antioxidant activity of barley when transformed to malt 69
Identificazione mediante PCR-DGGE dei batteri lattici alteranti la birra artigianale Industria delle bevande, 34, 207-224, 2005, 69
QUANTIFICATION OF UNCERTAINTY USING BAYESIAN AND BOOTSTRAP MODELS TO SIMULATE THE IMPACT OF NITROGEN FERTILISATION ON BETA-GLUCAN LEVELS IN BARLEY 69
Proposta di un metodo semi automatico per l'analisi dell'anidride solforosa nei vini 68
Determinazione automatica degli zuccheri riduttori nei mosti e nei vini con elettrodo Pt/redox 68
Prime osservazioni sulle cause di imbrunimento dei mosti concentrati rettificati 68
Lager Beer 67
Caratterizzazione di alcuni vini dolci friulani. l'analisi esplorativa multidimensionale in funzione del contenuto in costituenti inorganici 66
Studio di nuove metodologie per una valutazione economica delle caratteristiche qualitative delle uve 65
Tecniche per ridurre i fattori antinutrizionali dei vini (terza parte) 64
Totale 11.203
Categoria #
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Totale 43.841


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.512 38 150 61 174 36 183 60 184 268 59 248 51
2021/20221.076 21 179 26 86 42 26 34 59 19 146 271 167
2022/20231.006 137 103 28 122 90 251 3 43 122 25 37 45
2023/2024669 61 48 16 79 83 99 24 41 51 41 49 77
2024/20253.045 66 152 120 110 138 216 204 188 257 224 659 711
2025/2026240 240 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 12.921