BUIATTI, Stefano
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 6.432
EU - Europa 4.587
AS - Asia 3.283
SA - Sud America 408
AF - Africa 51
OC - Oceania 22
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 15
Totale 14.798
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.287
IT - Italia 2.032
SG - Singapore 1.742
UA - Ucraina 781
CN - Cina 692
DE - Germania 523
FI - Finlandia 347
HK - Hong Kong 346
BR - Brasile 336
RU - Federazione Russa 212
IE - Irlanda 118
GB - Regno Unito 106
CA - Canada 98
FR - Francia 93
VN - Vietnam 93
IN - India 92
KR - Corea 77
TR - Turchia 72
SE - Svezia 69
NL - Olanda 51
CZ - Repubblica Ceca 36
PL - Polonia 34
AR - Argentina 33
GR - Grecia 33
MX - Messico 33
IR - Iran 32
BD - Bangladesh 28
BE - Belgio 25
ES - Italia 22
JP - Giappone 22
AU - Australia 19
CH - Svizzera 17
ZA - Sudafrica 16
HU - Ungheria 15
IQ - Iraq 15
RO - Romania 15
EC - Ecuador 14
PT - Portogallo 14
EU - Europa 12
AT - Austria 11
MA - Marocco 10
CL - Cile 7
CO - Colombia 7
LT - Lituania 7
PK - Pakistan 7
VE - Venezuela 7
AZ - Azerbaigian 6
HR - Croazia 6
ID - Indonesia 6
IL - Israele 6
TW - Taiwan 6
AE - Emirati Arabi Uniti 5
LK - Sri Lanka 5
UZ - Uzbekistan 5
JO - Giordania 4
TG - Togo 4
TN - Tunisia 4
CR - Costa Rica 3
DZ - Algeria 3
EG - Egitto 3
KZ - Kazakistan 3
MD - Moldavia 3
SA - Arabia Saudita 3
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 3
TT - Trinidad e Tobago 3
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 3
AL - Albania 2
AM - Armenia 2
BA - Bosnia-Erzegovina 2
BG - Bulgaria 2
DO - Repubblica Dominicana 2
GA - Gabon 2
HN - Honduras 2
LU - Lussemburgo 2
MY - Malesia 2
NZ - Nuova Zelanda 2
PH - Filippine 2
PY - Paraguay 2
QA - Qatar 2
RS - Serbia 2
AO - Angola 1
BB - Barbados 1
BH - Bahrain 1
CD - Congo 1
CG - Congo 1
CI - Costa d'Avorio 1
CY - Cipro 1
EE - Estonia 1
GE - Georgia 1
JM - Giamaica 1
KE - Kenya 1
KW - Kuwait 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LB - Libano 1
LV - Lettonia 1
MG - Madagascar 1
MK - Macedonia 1
NA - Namibia 1
NI - Nicaragua 1
NR - Nauru 1
Totale 14.790
Città #
Singapore 773
Ann Arbor 600
Jacksonville 564
Woodbridge 556
Houston 429
Chandler 416
Beijing 379
Ashburn 356
Hong Kong 338
Fairfield 323
Dearborn 316
Wilmington 191
Udine 181
Boardman 151
Princeton 125
Dublin 116
Seattle 112
Munich 103
Los Angeles 100
Cambridge 96
Rome 96
Helsinki 85
New York 83
Dallas 77
Milan 77
Seoul 74
Buffalo 68
Hefei 68
Padova 65
Izmir 55
Ottawa 54
San Diego 41
Bologna 38
Ho Chi Minh City 38
Palermo 37
Bari 32
Norwalk 32
São Paulo 31
Athens 26
Nanjing 25
Ogden 25
Redondo Beach 25
Leawood 24
Santa Clara 23
Atlanta 21
Kunming 21
Trieste 21
Turin 21
Hanoi 20
Falkenstein 19
Toronto 19
Des Moines 17
Florence 17
Redwood City 17
San Mateo 17
Stockholm 16
Torino 16
Jinan 15
Naples 15
Perugia 15
Tokyo 15
Venezia 15
Warsaw 15
Vicenza 14
Brussels 13
Frankfurt am Main 13
Guangzhou 13
Montreal 13
Verona 13
Ardabil 12
Monmouth Junction 12
Mumbai 12
Napoli 12
Poplar 12
Turku 12
Denver 11
Dhaka 11
London 11
Orem 11
Zhengzhou 11
Cagliari 10
Chennai 10
Montebelluna 10
San Francisco 10
Boston 9
Brooklyn 9
Castelnuovo Della Daunia 9
Lauterbourg 9
Malo 9
Nanchang 9
Ponte Nelle Alpi 9
Povoletto 9
Scafati 9
Brno 8
Chicago 8
Düsseldorf 8
Melbourne 8
Pordenone 8
San Michele al Tagliamento 8
Venice 8
Totale 8.139
Nome #
Manuale di rintracciabilità per il settore di produzione della birra (microbirrerie e brew pubs) 630
Valutazioni tecnico-economiche per la realizzazione di una micromalteria per la trasformazione di cereali destinati alla produzione di birra artigianale e altri alimenti 385
Determinazione quantitativa GC/MS di alcune aldeidi lineari a,ß-insature responsabili dell’invecchiamento organolettico della birra industriale, mediante l’impiego della SPME “on-fiber derivatization”. 8° CISETA (Congresso Italiano di Scienza e Tecnologia degli Alimenti), 7-8 maggio 2007, Milano 317
Evaluation of a new colourimetric method for the determination of catechins in musts and wines 285
IL CONTROLLO QUALITA' DELL'ORZO E DEL MALTO 266
Valutazione di un nuovo metodo colorimetrico per la determinazione delle catechine nei mosti e nei vini 230
Bacterial biofilm as a possible source of contamination in the microbrewery environment 208
Technological innovation and improved beer quality 202
Identificazione mediante PCR-DGGE dei batteri lattici alteranti la birra artigianale 200
Trattamento di succhi d'uva su membrane ultrafiltranti 197
[Corrigendum to] " Influence of malt browning degree on lipoxygenase activity" 188
Alcohol reduces mmp-2 in humans and isolated smooth muscle cells 185
Birra, orzo, malto e luppolo 176
Monitoring of some selected heavy metals throughout the brewing process of craft beers by inductively coupled plasma mass spectrometry 172
Craft beer microflora identification before and after a cleaning process 168
Beer Composition: an Overview 158
RECENT ADVANCES IN THE PROCESS OF FLOTATION APPLIED TO THE CLARIFICATION OF GRAPE MUSTS 148
Determination of biogenic amines in alcoholic and non alcoholic beers by HPLC 145
Wine packaging for market in containers other than glass 144
Impact of cleaning procedures on water consumption in microbreweries 139
A rapid method for the analysis of free fatty acids (C6-C12) and relative ethilic esters in beer using SPE technique combined with HRGC 138
Food and tourism: the role of "Slow Food" association 138
RAPID ANALYSIS OF FREE MEDIUM-CHAIN FATTY ACIDS AND RELATED ETHYL ESTERS IN BEER USING SPE AND HRGC 138
Beta-Glucans Deposition in Malting Barley As Affected by Nitrogen Supply 131
Caractérisation du Picolit. Corrélations entre les variables sensorielles et les variables analytiques 130
Quality assessment of Cascade Hop (Humulus lupulus L.) grown in Sardinia 127
Beer as a source of antioxidants: changes in human blood antioxidant parameters after moderate consumption of craft beer 126
Potential effect of “chit” malt on beer foam stability 126
A comparison of two different probabilistic approaches to assess the uncertainty distribution of beta-glucan levels in barley grain 125
PROBLEMATICHE legate alla DETERMINAZIONE del GLUTINE in prodotti derivati dai cereali 125
Hop cultivation trials in some Italian regions: alfa- and beta-acid content of hop cones 124
Microbiological Analyses of dry and slurry yeasts for brewing 124
Analyse sensorielle des boissons fermentees comme indice de qualitè: proposition de verification de la credibilitè du control des erreurs 123
Dip Hopping Technique and Yeast Biotransformations in Craft Beer Productions 120
Evaluation of flavour extraction methods for malt, hop and beer flavours 120
BIRRA 120
I processi ossidativi e l’attivita’ antiossidante nella filiera del malto e della birra 120
EVALUATION OF THE INFLUENCE OF STEEPING CONDITIONS ON THE ANTIOXIDANT ACTIVITY FROM BARLEY TO MALT 117
Protein fractions in two-row barleys as malt quality index. 117
The use of neocuproine for the colourimetric determination of copper in wine 115
Analisi del glutine nella birra 115
Gluten in beers: improvement of prolamins extraction in immunochemical analysis 114
null 114
L'ORZO E LE DIVERSE UTILIZZAZIONI PER L'ALIMENTAZIONE UMANA 113
QUALITATIVE CHARACTERISTICS OF ITALIAN BEERS 112
Caratteri qualitativi di mele coltivate nelle zone pedemontane del Friuli Venezia Giulia e loro attitudini alla trasformazione 112
Amino acids in beer 112
Evaluation of beer flavor compounds by liquid-liquid extraction and GC/MS analysis 111
Contribution of free phenolic acids and flavonols to antioxidant activity in malting process of barley 111
Sistema di autocontrollo (HACCP) nella filiera di produzione della birra 110
Il mercato della birra artigianale in Friuli Venezia Giulia 110
Beer bioflavouring by refermentation: a sensorial comparison between bottle conditioned and industrial beers. 109
Il fenomeno della birra artigianale in Friuli Venezia Giulia 109
Studio delle applicazioni della flottazione nella chiarifica e nella stabilizzazione dei mosti d'uva e dei vini. Nota I: effetti sulla composizione dei mosti e dei vini 108
Determinazione degli aminoacidi nel mosto d’uva mediante GLC capillare 107
The chemical nature of flavour in beer 107
Microbial biofilms in artisanal microbreweries 107
Il ruolo dei microrganismi nella produzione dei vini destinati all'invecchiamento 104
HUMULUS LUPULUS: IL LUPPOLO 104
Study on periodical harvesting of grapes. Note I: composition of juice 103
La chiarificazione dei mosti per flottazione 103
Evaluation of chemical physical stability of craft beers through unconventional methods 102
RECHERCHE SUR UNE MÉTHODE SEMI-AUTOMATIQUE POUR L’ANALYSE DE L’ANHYDRIDE SULFUREUX DANS LES VINS 101
Study on periodical harvesting of grapes. Note II: composition of low alcoholic beverages and wines 101
Evaluation of the influence of steeping conditions on the antioxidant activity from barley to malt 100
Influence of malt browning degree on lipoxygenase activity 100
Influence of steeping conditions on the antioxidant activity of barley when transformed to malt 99
Evaluation of different extraction analytical techniques for characterization of flavour profile of wheat beer 99
Prove di stabilizzazione tartarica di succhi d’uva mediante ultrafiltrazione 98
Non Lager beer 98
Premiers resultats de l'application de la Flotttaion dans la clarification del mouts de raisin 94
Evoluzione delle tecniche di analisi sensoriale dei vini 93
Contribution of free phenolic acids and flavanols to antioxidant activity in malting process of barley 93
BIRRA 93
BIRRA 92
Relationships Between ß-glucans and Protein in Malting Barley at Increasing Nitrogen Fertilisation Levels. 92
Influence of steeping conditions on the antioxidant activity of barley when transformed to malt 92
Caratterizzazione di alcuni vini dolci friulani. l'analisi esplorativa multidimensionale in funzione del contenuto in costituenti inorganici 90
COMPARISON AMONG DIFFERENT HOP VARIETIES: INVESTIGATION ON THEIR ANTIOXIDANT ACTIVITY 90
Analisi sensoriale delle bevande fermentate come indice di qualita': proposte di verifica dell'attendibilita' e di controllo degli errori 90
L'acido acetico nei mosti e nei vini 89
Identificazione mediante PCR-DGGE dei batteri lattici alteranti la birra artigianale Industria delle bevande, 34, 207-224, 2005, 89
Sensory comparison of the same lager beer stabilized through two different techniques: Pasteurization and bottle conditioning 88
Flotation applied to winemaking: a new process in must cleaning technology 87
Il flavour della birra 87
Valutazione dei composti aromatici di birre ottenute con lieviti birrari ed enologici di alta e bassa fermentazione 87
La birra 86
Studio delle cause di incremento dell’acidità volatile in vini rossi friulani 85
Shelf-life of beer: alpha and alpha, beta-unsaturated aldehydes determination by SPME on-fiber derivatization and GC/MS in pasteurized and bottled conditioned beers 85
QUANTIFICATION OF UNCERTAINTY USING BAYESIAN AND BOOTSTRAP MODELS TO SIMULATE THE IMPACT OF NITROGEN FERTILISATION ON BETA-GLUCAN LEVELS IN BARLEY 85
Use of olive (Olea europaea L.) leaves as beer ingredient, and their influence on beer chemical composition and antioxidant activity 85
Proposta di un metodo semi automatico per l'analisi dell'anidride solforosa nei vini 82
Lager Beer 81
Tecniche per ridurre i fattori antinutrizionali dei vini (terza parte) 80
EVOLUTION OF CHEMICAL AND SENSORY BITTERNESS DURING AGEING OF TOP FERMENTED AND BOTTLE CONDITIONED BEER 80
Relazioni tra Beta-glucani e Proteine in Orzi da Malto a Diverso Apporto Azotato 80
Prime osservazioni sulle cause di imbrunimento dei mosti concentrati rettificati 80
PCR-TGGE and RAPD-PCR techniques to analyse Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces carlsbergensis isolated from Craft beers 79
Gli effetti della microfiltrazione tangenziale sulla stabilita' dei vini 78
Biotransformations Performed by Yeasts on Aromatic Compounds Provided by Hop—A Review 77
Totale 12.829
Categoria #
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Totale 51.682


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.053 0 0 0 0 0 183 60 184 268 59 248 51
2021/20221.076 21 179 26 86 42 26 34 59 19 146 271 167
2022/20231.006 137 103 28 122 90 251 3 43 122 25 37 45
2023/2024669 61 48 16 79 83 99 24 41 51 41 49 77
2024/20253.045 66 152 120 110 138 216 204 188 257 224 659 711
2025/20262.232 410 380 255 359 705 123 0 0 0 0 0 0
Totale 14.913