CELOTTI, Emilio
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 6.049
EU - Europa 4.386
AS - Asia 1.179
SA - Sud America 70
OC - Oceania 62
AF - Africa 27
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 13
Totale 11.786
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.962
IT - Italia 1.855
UA - Ucraina 853
SG - Singapore 480
DE - Germania 404
CN - Cina 383
FI - Finlandia 314
IE - Irlanda 163
SE - Svezia 123
FR - Francia 117
RU - Federazione Russa 115
GB - Regno Unito 92
IN - India 71
TR - Turchia 70
VN - Vietnam 70
PT - Portogallo 65
BE - Belgio 61
CA - Canada 60
ES - Italia 48
NZ - Nuova Zelanda 34
BR - Brasile 30
CL - Cile 30
KR - Corea 29
AU - Australia 28
HR - Croazia 27
CZ - Repubblica Ceca 25
IR - Iran 23
NL - Olanda 22
MX - Messico 16
RO - Romania 16
HU - Ungheria 15
PL - Polonia 14
AT - Austria 13
CH - Svizzera 13
EU - Europa 13
GR - Grecia 12
TW - Taiwan 11
JP - Giappone 9
PH - Filippine 8
TG - Togo 8
HK - Hong Kong 7
EG - Egitto 6
HN - Honduras 6
MY - Malesia 6
DZ - Algeria 5
SI - Slovenia 5
ID - Indonesia 4
AL - Albania 3
AR - Argentina 3
DK - Danimarca 3
IL - Israele 3
PA - Panama 3
BO - Bolivia 2
CI - Costa d'Avorio 2
CO - Colombia 2
EC - Ecuador 2
EE - Estonia 2
GT - Guatemala 2
IQ - Iraq 2
RS - Serbia 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
CD - Congo 1
ET - Etiopia 1
LB - Libano 1
LT - Lituania 1
LV - Lettonia 1
MA - Marocco 1
NA - Namibia 1
NG - Nigeria 1
SA - Arabia Saudita 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
VE - Venezuela 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 11.786
Città #
Ann Arbor 599
Woodbridge 581
Jacksonville 577
Chandler 568
Singapore 408
Dearborn 369
Fairfield 323
Houston 284
Boardman 263
Wilmington 204
Udine 200
Princeton 159
Ashburn 158
Dublin 155
Seattle 115
Beijing 114
Milan 95
Cambridge 88
Helsinki 68
Dong Ket 66
Rome 64
Izmir 53
Ottawa 40
Nanjing 38
Ogden 38
San Michele All'adige 38
Bologna 36
Brussels 36
Padova 34
San Diego 34
Vila Real 33
Bari 31
Florence 29
Falkenstein 28
Des Moines 27
Hefei 27
Trento 25
Verona 24
San Giorgio di Nogaro 23
New York 22
Norwalk 22
San Mateo 21
Kunming 20
Paris 19
Santiago 19
Trieste 19
Turin 19
Buk-gu 18
Lisbon 17
Pune 17
Guangzhou 16
Leawood 16
Monmouth Junction 16
Redwood City 16
West Jordan 16
Brno 14
Pieve Di Soligo 14
Vicenza 14
Zagreb 13
Breda Di Piave 12
Naples 12
Treviso 12
Cascina 11
Città Di Castello 11
Dallas 11
Genoa 11
Los Angeles 11
Mumbai 11
Rimini 11
Scafati 11
Zanjan 11
Jinan 10
Neustadt an der Weinstraße 10
Palermo 10
Riva del Garda 10
Torino 10
Vienna 10
Andover 9
Chengdu 9
Simi Valley 9
Toronto 9
Venice 9
Zhengzhou 9
Amsterdam 8
Augusta 8
Brisbane 8
Cagliari 8
Catania 8
Lomé 8
Madrid 8
Munich 8
Napoli 8
Wuhan 8
Adelaide 7
As 7
Bolzano 7
Brescia 7
Epsom 7
Frankfurt am Main 7
Fuzhou 7
Totale 6.778
Nome #
Aspetti applicativi della tecnica di iperossigenazione dei mosti di uve bianche 216
Valutazione di un nuovo metodo colorimetrico per la determinazione delle catechine nei mosti e nei vini 203
Evaluation of a new colourimetric method for the determination of catechins in musts and wines 203
METODO PER LA CHIARIFICA E STABILIZZAZIONE SELETTIVA DI MOSTI E VINI 201
Il mondo del vino: un'evoluzione continua 177
Aromatic characterization of brazilian sparkling wines using olfactometry and a sensory panel 164
Study of the ultrasound effects on yeast lees lysis in winemaking 154
Low-impact control of fungal diseases of the grapevine = Controllo a basso impatto dei parassiti fungini della vite 147
POLIASPARTATO IN ENOLOGIA: NON SOLO STABILITÀ TARTARICA 144
Resveratrol content of some wines obtained from dried Valpolicella grapes: Recioto and Amarone 141
Preliminary observations about genotype-training system interaction on cv sauvignon Blanc: Evolution of phenolic and aromatic fractions during maturation 141
ULTRASOUND APPLICATION IN WINEMAKING: GRAPE MACERATION AND YEAST LYSIS. FERRARETTO P., CACCIOLA V., FERRAN BATLLÒ I., CELOTTI E. 137
Ultrasound application in winemaking: grape maceration and yeast lysis 136
Preliminary study of the effects of ultrasound on red wine polyphenols 126
Ultrasound application in winemaking for a low impact enology 123
Studies for the ultrasound application in winemaking for a low impact enology 123
Wine packaging for market in containers other than glass 120
RECENT ADVANCES IN THE PROCESS OF FLOTATION APPLIED TO THE CLARIFICATION OF GRAPE MUSTS 118
Contrôle des parasites fongiques de la vigne avec un nouveau produit è faible impact 114
In berry distribution and extraction of thiol precursors in Gewürztraminer. 113
Varietal thiol precursors in Gewürztraminer: effect of clone and grape ripening. 113
18th workshop on the developments in the italian PhD research on food science technology and biotechnology 111
Ultrasound application in winemaking 111
Studio delle applicazioni della flottazione nella chiarifica e nella stabilizzazione dei mosti d'uva e dei vini. Nota II: effetti in combinazione con altre tecniche 110
The importance of the "viticulture model" on the aromatic properties of cv sauvignon blanc 108
Relationship between genotype and phenolic and aromatic fractions in cv chardonnay at grape harvest. First results 106
Physicochemical characterization of brazilian sparkling wines 106
EVALUATION OF THE ENOLOGICAL SUITABILITY OF SOME STRAINS OF SACCHAROMYCES CEREVISIAE FOR SAUVIGNON BLANC 103
Rapid evaluation of the phenolic potential of red grapes at winery delivery: application to mechanical harvesting 100
RECENT APPLICATIONS OF ULTRASOUND IN WINEMAKING: FROM THE MACERATION TO THE WINE AGING 99
VARIETÀ RESISTENTI E TOCAI FRIULANO Incontro (possibile) fra tradizione e innovazione 99
PRELIMINARY STUDIES OF THE COMBINED EFFECT OF ULTRASOUND AND ASPERGILLOPEPSINS I ON THE PROTEIN INSTABILITY INDICES OF GEWÜRZTRAMINER WINE 95
A new objective evaluation system of the red grape’s phenolic quality by colour measurement (2001). Proceedings of 6th International Symposium “Innovation in Wine Technology”, Messe Stuttgart, 14-16 May 2001, 152-163. E. Celotti, G. Carcereri De Prati , N. Macrì, M. Trevisi, R. Zironi 95
Treatment of grape juice by osmotic evaporation 95
Application of UltraSound treatment in different stages of the winemaking process 94
The effect of cluster sun exposure and training system on methoxypyrazine concentration of Sauvignon blanc grapes 93
The use of grape pomace in the preparation of concentrated resveratrol 93
Test di stabilità proteica a confronto 91
Antiradical properties of commercial cognacs assessed by DPPH• test 90
The determination of total SO2 in grape juice. A comparison among five methods 88
La tecnologia ad ultrasuoni per il trattamento del pigiato di uve bianche 88
Caractérisation du Picolit. Corrélations entre les variables sensorielles et les variables analytiques 87
Control of fungal diseases of the grapevine by low-impact products 87
The use of reflectance for monitoring phenolic maturity curves in red grapes 86
Ultrasound Application in Winemaking for a Low Impact Enology 86
Evaluation of beer flavor compounds by liquid-liquid extraction and GC/MS analysis 85
Polyphenols from wine for a possible use as cosmetic or nutraceutic products 84
Effects of chill filtration on the composition of grape spirit 82
Influence of the genotype on the methoxypyrazines content of Cabernet sauvignon cultivated in Friuli. 82
Influence of genotype on the methoxypyrazines content of cabernet sauvignon cultivated in friuli 82
New processes for production of limpid apple juice. Note II: Study and development of a non conventional industrial process 81
Research for a marker of the hyperoxygenation treatment of musts for the production of white wines 80
Ricerca delle condizioni di stabilità colloidale dei vini: il ruolo delle interazioni tra tannini e polisaccaridi 80
Studio delle applicazioni della flottazione nella chiarifica e nella stabilizzazione dei mosti d'uva e dei vini. Nota I: effetti sulla composizione dei mosti e dei vini 79
Effect of Training System on Pinot noir grape and wine composition 78
Ruolo dell’ossigeno nei processi di vinificazione ed affinamento dei vinI 77
Study on periodical harvesting of grapes. Note I: composition of juice 76
La chiarificazione dei mosti per flottazione 76
The analytical evaluation of wine oxidability 76
Importance of polyfunctional thiols on semi-industrial Gewürztraminer wines and the correlation to technological treatments 76
Évaluation de la stabilité de la couleur des œnocyanines 75
Cinétiques de reaction pendant l'oxygénation des moûts 75
Importance de la taille et de la charge électrique superficielle des fractions colloïdales des vins rouges 74
Plyphenols from the wine for a possible use as cosmetic or nutraceutic products 74
Ultrasounds application during prefermentative maceration to optimize the extraction of aromatic precursors in white grapes 73
Aspetti tecnologici della flottazione nella chiarifica e stabilizzazione dei mosti e vini 73
Evidence of the possible interaction between ultrasound and thiol precursors 71
Caratterizzazione di preparati commerciali di tannino 70
Evaluation of the Electrical Properties of Some Products Used in the Tartaric Stabilisation of Wines (1999). Am. J. Enol. Vitic., 50(3), 343-350 69
Study on periodical harvesting of grapes. Note II: composition of low alcoholic beverages and wines 68
Premiers resultats de l'application de la Flotttaion dans la clarification del mouts de raisin 67
Phenolic and aromatic maturity as instruments for evaluating the training system: the case of Sauvignon in Friuli 66
Proposition d’un produit alternatif pour l’acidification de moûts et des vins 66
Development of DSSC photovoltaic cells for energy production through the recovery of winemaking by-products 66
ULTRASUONI: tecnologia emergente e a basso impatto per la vinificazione delle uve rosse 66
Système rapide et nouvel pour la détermination des polyphénols directement en vigne 65
Impieghi dei tannini enologici commerciali: esperienze condotte su Cabernet Sauvignon 65
Modifiche del contenuto di resveratrolo in uve di vitigni della Valpolicella nel corso della maturazione e dell’appassimento 64
High power ultrasound treatment of crushed grapes: Beyond the extraction phenomena Chemical effects of Ultrasound in Winemaking 62
Flotation applied to winemaking: a new process in must cleaning technology 62
ULTRASOUND TECHNOLOGY: A NEW TOOL FOR LOW-INPUT RED WINEMAKING 61
Yeasts protein extracts: sustainable strategy for wine protein stabilization 60
Caratteri qualitativi di mele coltivate nelle zone pedemontane del Friuli Venezia Giulia e loro attitudini alla trasformazione 60
Procedimento per ottenere preparati ad uso farmacologico utilizzando come materia prima vino o succo d’uva, e preparati ad uso farmacologico così ottenuti 60
Applicazione degli ultrasuoni come tecnica innovativa per ottimizzare l’estrazione dei composti fenolici e favorire la lisi del lievito 60
Le reazioni chimiche: dagli studi di laboratorio alle applicazioni in cantina 60
Rapid evaluation of the phenolic potential of red grapes and the colour of red wines using an original spectroscopic system operating in the VIS spectrum 59
EVALUATION OF THE EFFICACY OF POWER ULTRASOUNDS ON THE PREFERMENTATIVE EXTRACTION IN WHITE GRAPES 59
INDAGINI SUGLI EFFETTI DEL TRATTAMENTO CON ULTRASUONI SUI PRECURSORI TIOLICI DELLE UVE 59
Influence of protein stabilization with aspergillopepsin I on wine aroma composition 59
Controllo dei punti critici nelle tecniche di vinificazione delle uve rosse 58
The reflectance measure in the visible spectrum: a rapid tool for evaluation of the polyphenols in coloured fruits 58
USE OF OENOLOGICAL TANNINS: EXPERIENCE WITH CABERNET SAUVIGNON 57
Verifica della Qualità applicata ai coadiuvanti di uso enologico (1998). Vignevini Ricerca, 25 (4), 89-104 57
PRECURSORI DEI TIOLI VARIETALI DURANTE LA MATURAZIONE E LA PRESSATURA DELLE UVE DEL TRAMINER AROMATICO 57
Impieghi di tannini enologici commerciali 56
A Novel Rapid System for Evaluation of Polyphenolic Ripeness in Vineyards 55
Studio delle potenzialità enologiche del vitigno Tocai coltivato nella zona DOC Lison-Pramaggiore 55
Sensorial potential of new fungi-resistant varieties in modern oenology 54
Importance des charges électriques superficielles des adjuvants œnologiques, des particules et des colloïdes presents dans les moûts et les vins (1996). Revue Française d’Œnologie – Chaier Scientifique, 36, 158, 5-10 54
Totale 9.158
Categoria #
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Totale 45.621


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.065 0 0 0 0 0 0 230 241 108 227 70 189
2020/20211.454 34 143 58 161 38 170 45 171 258 59 200 117
2021/20221.487 29 181 61 152 38 51 49 81 23 184 403 235
2022/20231.456 196 131 50 149 114 350 22 73 161 58 74 78
2023/20241.321 90 97 36 97 145 94 88 159 66 132 130 187
2024/20251.455 143 293 249 199 273 284 14 0 0 0 0 0
Totale 12.057