CELOTTI, Emilio
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.713
EU - Europa 3.527
AS - Asia 617
SA - Sud America 48
OC - Oceania 32
AF - Africa 22
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 13
Totale 9.972
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.635
IT - Italia 1.435
UA - Ucraina 853
DE - Germania 343
CN - Cina 333
FI - Finlandia 251
IE - Irlanda 157
SE - Svezia 123
GB - Regno Unito 88
FR - Francia 72
VN - Vietnam 70
IN - India 64
TR - Turchia 60
CA - Canada 58
BE - Belgio 47
ES - Italia 28
CL - Cile 25
KR - Corea 25
IR - Iran 23
BR - Brasile 22
AU - Australia 21
RU - Federazione Russa 20
RO - Romania 16
CZ - Repubblica Ceca 14
EU - Europa 13
HR - Croazia 12
SG - Singapore 12
HU - Ungheria 11
MX - Messico 11
NZ - Nuova Zelanda 11
PL - Polonia 11
PT - Portogallo 9
TW - Taiwan 9
AT - Austria 8
NL - Olanda 8
TG - Togo 8
GR - Grecia 7
EG - Egitto 6
HN - Honduras 6
PH - Filippine 6
SI - Slovenia 5
MY - Malesia 4
AL - Albania 3
CH - Svizzera 3
DZ - Algeria 3
HK - Hong Kong 3
IL - Israele 3
PA - Panama 3
CI - Costa d'Avorio 2
ID - Indonesia 2
AR - Argentina 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
DK - Danimarca 1
JP - Giappone 1
LB - Libano 1
MA - Marocco 1
NA - Namibia 1
NG - Nigeria 1
SA - Arabia Saudita 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
Totale 9.972
Città #
Ann Arbor 599
Woodbridge 581
Jacksonville 577
Chandler 568
Dearborn 369
Fairfield 323
Houston 284
Wilmington 204
Udine 178
Princeton 159
Ashburn 156
Dublin 150
Beijing 114
Seattle 114
Cambridge 82
Milan 67
Dong Ket 66
Izmir 53
Ottawa 39
Ogden 38
San Michele All'adige 38
Nanjing 36
Brussels 34
San Diego 34
Boardman 30
Des Moines 27
Hefei 27
Padova 26
Rome 26
Bologna 25
Bari 22
New York 22
Norwalk 22
Trento 22
San Mateo 21
Kunming 20
Santiago 19
Trieste 18
Pune 17
Verona 17
Buk-gu 16
Leawood 16
Monmouth Junction 16
Redwood City 16
Turin 16
West Jordan 16
Guangzhou 15
Pieve Di Soligo 14
Breda Di Piave 12
Città Di Castello 11
Florence 11
Genoa 11
Mumbai 11
Scafati 11
Zanjan 11
Helsinki 10
Torino 10
Vicenza 10
Andover 9
Chengdu 9
Jinan 9
Paris 9
Simi Valley 9
Toronto 9
Augusta 8
Cagliari 8
Lomé 8
Napoli 8
Wuhan 8
Zhengzhou 8
Brisbane 7
Epsom 7
Fuzhou 7
Madrid 7
Montreal 7
Rende 7
Sao Gabriel 7
Bolzano 6
Cairo 6
Falls Church 6
Grafing 6
Lviv 6
Mirano 6
New Taipei 6
Ponte Nelle Alpi 6
Ravenna 6
Tegucigalpa 6
Vienna 6
Borgosatollo 5
Cattolica 5
Chongqing 5
Ciudad Juárez 5
Dijon 5
Edinburgh 5
Indiana 5
Lecce 5
Monreale 5
Múggia 5
Naples 5
Palermo 5
Totale 5.734
Nome #
Aspetti applicativi della tecnica di iperossigenazione dei mosti di uve bianche 205
Valutazione di un nuovo metodo colorimetrico per la determinazione delle catechine nei mosti e nei vini 197
METODO PER LA CHIARIFICA E STABILIZZAZIONE SELETTIVA DI MOSTI E VINI 170
Evaluation of a new colourimetric method for the determination of catechins in musts and wines 162
Aromatic characterization of brazilian sparkling wines using olfactometry and a sensory panel 150
Study of the ultrasound effects on yeast lees lysis in winemaking 150
Resveratrol content of some wines obtained from dried Valpolicella grapes: Recioto and Amarone 137
Preliminary observations about genotype-training system interaction on cv sauvignon Blanc: Evolution of phenolic and aromatic fractions during maturation 137
ULTRASOUND APPLICATION IN WINEMAKING: GRAPE MACERATION AND YEAST LYSIS. FERRARETTO P., CACCIOLA V., FERRAN BATLLÒ I., CELOTTI E. 127
Ultrasound application in winemaking: grape maceration and yeast lysis 127
Preliminary study of the effects of ultrasound on red wine polyphenols 119
Wine packaging for market in containers other than glass 117
RECENT ADVANCES IN THE PROCESS OF FLOTATION APPLIED TO THE CLARIFICATION OF GRAPE MUSTS 113
Ultrasound application in winemaking for a low impact enology 111
POLIASPARTATO IN ENOLOGIA: NON SOLO STABILITÀ TARTARICA 106
18th workshop on the developments in the italian PhD research on food science technology and biotechnology 105
Studio delle applicazioni della flottazione nella chiarifica e nella stabilizzazione dei mosti d'uva e dei vini. Nota II: effetti in combinazione con altre tecniche 105
The importance of the "viticulture model" on the aromatic properties of cv sauvignon blanc 104
Relationship between genotype and phenolic and aromatic fractions in cv chardonnay at grape harvest. First results 102
In berry distribution and extraction of thiol precursors in Gewürztraminer. 97
Physicochemical characterization of brazilian sparkling wines 96
Contrôle des parasites fongiques de la vigne avec un nouveau produit è faible impact 96
EVALUATION OF THE ENOLOGICAL SUITABILITY OF SOME STRAINS OF SACCHAROMYCES CEREVISIAE FOR SAUVIGNON BLANC 95
Studies for the ultrasound application in winemaking for a low impact enology 95
Rapid evaluation of the phenolic potential of red grapes at winery delivery: application to mechanical harvesting 94
The effect of cluster sun exposure and training system on methoxypyrazine concentration of Sauvignon blanc grapes 90
The use of grape pomace in the preparation of concentrated resveratrol 89
RECENT APPLICATIONS OF ULTRASOUND IN WINEMAKING: FROM THE MACERATION TO THE WINE AGING 88
Varietal thiol precursors in Gewürztraminer: effect of clone and grape ripening. 88
Treatment of grape juice by osmotic evaporation 87
Ultrasound application in winemaking 85
Application of UltraSound treatment in different stages of the winemaking process 84
Polyphenols from wine for a possible use as cosmetic or nutraceutic products 82
The use of reflectance for monitoring phenolic maturity curves in red grapes 82
A new objective evaluation system of the red grape’s phenolic quality by colour measurement (2001). Proceedings of 6th International Symposium “Innovation in Wine Technology”, Messe Stuttgart, 14-16 May 2001, 152-163. E. Celotti, G. Carcereri De Prati , N. Macrì, M. Trevisi, R. Zironi 81
Evaluation of beer flavor compounds by liquid-liquid extraction and GC/MS analysis 81
The determination of total SO2 in grape juice. A comparison among five methods 81
Antiradical properties of commercial cognacs assessed by DPPH• test 80
Influence of genotype on the methoxypyrazines content of cabernet sauvignon cultivated in friuli 79
Influence of the genotype on the methoxypyrazines content of Cabernet sauvignon cultivated in Friuli. 78
New processes for production of limpid apple juice. Note II: Study and development of a non conventional industrial process 77
Research for a marker of the hyperoxygenation treatment of musts for the production of white wines 77
Low-impact control of fungal diseases of the grapevine = Controllo a basso impatto dei parassiti fungini della vite 77
Test di stabilità proteica a confronto 76
Caractérisation du Picolit. Corrélations entre les variables sensorielles et les variables analytiques 76
Studio delle applicazioni della flottazione nella chiarifica e nella stabilizzazione dei mosti d'uva e dei vini. Nota I: effetti sulla composizione dei mosti e dei vini 74
Effect of Training System on Pinot noir grape and wine composition 73
The analytical evaluation of wine oxidability 72
Importance of polyfunctional thiols on semi-industrial Gewürztraminer wines and the correlation to technological treatments 72
Ultrasound Application in Winemaking for a Low Impact Enology 72
Importance de la taille et de la charge électrique superficielle des fractions colloïdales des vins rouges 70
Effects of chill filtration on the composition of grape spirit 70
Study on periodical harvesting of grapes. Note I: composition of juice 70
Évaluation de la stabilité de la couleur des œnocyanines 70
Plyphenols from the wine for a possible use as cosmetic or nutraceutic products 70
Control of fungal diseases of the grapevine by low-impact products 70
La chiarificazione dei mosti per flottazione 69
Cinétiques de reaction pendant l'oxygénation des moûts 68
Aspetti tecnologici della flottazione nella chiarifica e stabilizzazione dei mosti e vini 68
Ricerca delle condizioni di stabilità colloidale dei vini: il ruolo delle interazioni tra tannini e polisaccaridi 67
Il mondo del vino: un'evoluzione continua 65
La tecnologia ad ultrasuoni per il trattamento del pigiato di uve bianche 65
VARIETÀ RESISTENTI E TOCAI FRIULANO Incontro (possibile) fra tradizione e innovazione 65
Study on periodical harvesting of grapes. Note II: composition of low alcoholic beverages and wines 64
Ruolo dell’ossigeno nei processi di vinificazione ed affinamento dei vinI 63
Premiers resultats de l'application de la Flotttaion dans la clarification del mouts de raisin 62
Caratterizzazione di preparati commerciali di tannino 62
Système rapide et nouvel pour la détermination des polyphénols directement en vigne 60
Evidence of the possible interaction between ultrasound and thiol precursors 60
Evaluation of the Electrical Properties of Some Products Used in the Tartaric Stabilisation of Wines (1999). Am. J. Enol. Vitic., 50(3), 343-350 59
Impieghi dei tannini enologici commerciali: esperienze condotte su Cabernet Sauvignon 59
Ultrasounds application during prefermentative maceration to optimize the extraction of aromatic precursors in white grapes 58
Phenolic and aromatic maturity as instruments for evaluating the training system: the case of Sauvignon in Friuli 56
Flotation applied to winemaking: a new process in must cleaning technology 56
Rapid evaluation of the phenolic potential of red grapes and the colour of red wines using an original spectroscopic system operating in the VIS spectrum 56
Caratteri qualitativi di mele coltivate nelle zone pedemontane del Friuli Venezia Giulia e loro attitudini alla trasformazione 55
The reflectance measure in the visible spectrum: a rapid tool for evaluation of the polyphenols in coloured fruits 54
Proposition d’un produit alternatif pour l’acidification de moûts et des vins 54
Modifiche del contenuto di resveratrolo in uve di vitigni della Valpolicella nel corso della maturazione e dell’appassimento 54
Verifica della Qualità applicata ai coadiuvanti di uso enologico (1998). Vignevini Ricerca, 25 (4), 89-104 53
Controllo dei punti critici nelle tecniche di vinificazione delle uve rosse 53
USE OF OENOLOGICAL TANNINS: EXPERIENCE WITH CABERNET SAUVIGNON 52
Impieghi di tannini enologici commerciali 52
Studio delle potenzialità enologiche del vitigno Tocai coltivato nella zona DOC Lison-Pramaggiore 52
Importance des charges électriques superficielles des adjuvants œnologiques, des particules et des colloïdes presents dans les moûts et les vins (1996). Revue Française d’Œnologie – Chaier Scientifique, 36, 158, 5-10 50
Studio della maturità fenolica delle uve rosse per valorizzare l’area viticola dei Colli Berici 50
A Novel Rapid System for Evaluation of Polyphenolic Ripeness in Vineyards 50
Development of DSSC photovoltaic cells for energy production through the recovery of winemaking by-products 50
Stabilizzare il colore in macerazione 49
Applicazione degli ultrasuoni come tecnica innovativa per ottimizzare l’estrazione dei composti fenolici e favorire la lisi del lievito 49
PROCEDIMENTO PER LA REALIZZAZIONE DI CELLE FOTOELETTROCHIMICHE CON L’UTILIZZO DI COLORANTI ESTRATTI DA RESIDUI DI VINIFICAZIONE 49
EVALUATION OF THE EFFICACY OF POWER ULTRASOUNDS ON THE PREFERMENTATIVE EXTRACTION IN WHITE GRAPES 48
INDAGINI SUGLI EFFETTI DEL TRATTAMENTO CON ULTRASUONI SUI PRECURSORI TIOLICI DELLE UVE 48
Studio di nuove metodologie per una valutazione economica delle caratteristiche qualitative delle uve 47
Gli effetti della microfiltrazione tangenziale sulla stabilita' dei vini 47
La valutazione del rischio di instabilità proteica nei vini 47
Procedimento per ottenere preparati ad uso farmacologico utilizzando come materia prima vino o succo d’uva, e preparati ad uso farmacologico così ottenuti 46
Criterios modernos para la gestiòn de la calidad fenòlica de la uva tinta 46
La conservabilità del vino in contenitori alternativi al vetro 45
High power ultrasound treatment of crushed grapes: Beyond the extraction phenomena Chemical effects of Ultrasound in Winemaking 44
Totale 7.964
Categoria #
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Totale 32.282


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019267 0 0 0 0 0 0 0 0 0 47 162 58
2019/20202.101 107 172 44 188 92 433 230 241 108 227 70 189
2020/20211.454 34 143 58 161 38 170 45 171 258 59 200 117
2021/20221.487 29 181 61 152 38 51 49 81 23 184 403 235
2022/20231.456 196 131 50 149 114 350 22 73 161 58 74 78
2023/2024949 90 97 36 97 145 94 88 159 66 77 0 0
Totale 10.230